Yuno - tvoja šola

YUNO uporabnik je pripravljen stopiti iz okvirja in pogledati na kurikulum osnovne šole z druge perspektive. K temu ga lahko vodi stiska in nemoč ob neuspehu, ki ga doživlja v javnem sistemu. Lahko je zgolj nezadovoljen, preobremenjen s količino balasta in išče nove poti. Nekdo, ki je šel povsem svojo pot in se šola doma.

Starš, otrok, učitelj, inštruktor, šola. Vsem je skupno eno. Je pogumen, brezkompromisen in verjame, da je čas za spremembe. Ve, da smo si različni in da ravno ta pestrost našo družbo bogati. YUNO uporabnik želi učenju povrniti čarobnost in razume, da je radovednost ključ do uspeha v življenju.

Pedagogi v javnih šolah portal YUNO uporabljajo kot učni pripomoček. Uvod v učno uro, ki mu sledi razširjena debata in nadaljnje raziskovanje.

Izvajalci učne in dodatne strokovne pomoč so YUNO prepoznali kot nepogrešljiv pripomoček pri svojem delu. Kot enostaven, jasen, inkluziven in vsestranski, saj opremi z video razlago, zapiskom, delovnim gradivom v obliki vaj in rešitev ter učno pripravo, v kateri so navedeni cilji in standardi učnega načrta, ki jih posamezna lekcija pokrije.

Želite v svoje delo vpeljati YUNO metodo? Prijavite se na delavnico za strokovne delavce in spoznajte YUNO metodo in gradiva v praksi.

Učne točke in mesta so prostori, kjer je dostop do vseh vsebin portala YUNO brezplačen in na voljo širši javnosti. Z namenom dostopnosti znanja in zmanjševanja stisk so svoja vrata odprla društva, zavodi, občine in medgeneracijska središča.

Si želite sodelovanja? Pošljite nam sporočilo na info@yuno.si

Nazaj na vrh