Yuno - tvoja šola
Odprtje nove YUNO učne točke v Dnevnem centru Eksena!

Izredno veseli in ponosni smo!

Pretekli petek smo v Dnevnem centru Eksena za otroke in mladostnike otvorili novo YUNO učno točko, kjer bodo vsebine portala YUNO na voljo za vse otroke in mladostnike ter njihove starše v občini Šentjur in širše brezplačno.


»Učna točka YUNO je velika pridobitev za vse otroke in mladostnike.«

Iz Dnevnega centra Eksena za otroke in mladostnike so povedali tako: »Učna točka YUNO je velika pridobitev za vse otroke in mladostnike in zato smo se odločili ta nadstandard deliti z vsemi. V ta namen smo na otvoritev povabili različne inštitucije, kot so osnovne šole, občino, Knjižnico Šentjur, Center za socialno delo Šentjur, Mladinski center Šentjur in številne druge z namenom medsebojnega sodelovanja v dobro vseh otrok in mladostnikov, saj se zavedamo, da lahko s sodelovanjem damo otrokom in mladostnikom še veliko več. Otvoritve se je udeležila gospa Judita Methans Šarlah iz občine Šentjur, s katero smo se strinjali, da je YUNO učna točka velika pridobitev za kraj in da je sodelovanje tukaj ključnega pomena.  

Na otvoritvi so bili prisotni tudi otroci in mladostniki, ki so ob otvoritvi tudi aktivno sodelovali in so bili nad novo pridobitvijo navdušeni. Poslovili smo se z nasmehi na obrazu in radostjo ob še eni veliki pridobitvi in privilegiju, za katerega upamo, da bo doprinesel in olajšal delo številnim otrokom in mladostnikom.«

Veseli smo, da lahko z našim portalom pomagamo v YUNO učnih točkah širom Slovenije!

Z veseljem smo sponzorsko podprli tekmovanje...
Nazaj na seznam
Maribor INFO: Portal znanja, kjer otroci najd...
Nazaj na vrh