Yuno - tvoja šola

Tečaj »Končno obvladam besedne vrste!«

Predano po YUNO učni metodi, bo to znanje ostalo za vedno!

V sklopu pouka slovenščine YUNO – tvoja šola organizira tečaj z naslovom »Končno obvladam besedne vrste!«, ki obsega sklop šestih delavnic vsebinskih tem. Predava ustanoviteljica YUNO – tvoja šola, Adriano Yuno, z gostujočimi učitelji.

Cena udeležbe celotnega tečaja znaša 75,00 EUR

PRIJAVA


 

Kaj so besedne vrste in zakaj je to znanje tako pomembno, da se tega tečaja udeležujejo tako učenci OŠ kot vodilni delavci v podjetjih?

Pravilno izražanje, ustno in pisno, je danes pomembnejše kot kdajkoli prej. Poznavanje pravilne rabe besednih vrst nam prihrani marsikatero zagato v komunikaciji.

Kako zveni tole?

"1-ega mareca bomo bli imeli zabavo za ninin 11sti rojstni dan. Pekli bi palačinke s Nutelo.."

Najmanj hecno, kaj? Naj povemo, da je to prepisana objava iz ene od Facebook skupin, kjer mamica povprašuje po dobrem receptu za palačinke.

Prepoznate vseh 7 napak?

Če ne, potem je ta tečaj pravi za vas!

PRIJAVA

Kaj se boste naučili?

Ponovili in po YUNO učni metodi boste predelali vse pomembnejše besedne. Od sklanjanja samostalniških besed, pravilne rabe pridevnikov, glagolskih časov, rabe predlogov z, s in drugih, se naučili kako pravilno zapisati datum in števila in še mnogo več.

Tečaj je primeren za učence osnovne šole od petega do devetega razreda ter dijake tehničnih in poklicnih programov od prvega do četrtega letnika. Sklop delavnic predstavlja tudi odlično pripravo na zaključne razredne izpite (šolanje na domu), poklicno maturo iz slovenščine ali pripravo šolanja odraslih.


Vozni red

Tečaj obsega 4 delavnice, vsaka traja dve šolski uri oziroma 90 minut.

Srečevali se bomo online v naslednjih terminih – 16. 4., 18. 4., 23. 4. in 25. 4. 2024. 

Cena udeležbe celotnega tečaja znaša 75,00 EUR.

PRIJAVA

Nazaj na vrh